Doel

GRPLZ is een kleine organisatie met een grote achterban, in de vorm van een stichting. Ons doel is om de samenleving te betrekken bij de doorontwikkeling van het park. We hebben een bestuur en een deelnemerskring met werkgroepen. De deelnemerskring vergadert minimaal 4 x per jaar. Iedereen of iedere rechtspersoon die aangeeft zich actief betrokken te voelen bij het park is welkom als deelnemer en dus bij de vergadering. Er zijn veel werkgroepen actief: permacultuur, beheer, hondenbeleid, website, dag van het park, vrijwilligers, etc. Die opereren erg zelfstandig, het bestuur ondersteunt.
Het bestuur komt minimaal eens per maand bij elkaar. (Natuurlijk openbaar, binnenkort kunt u de data op deze website vinden)

Doorontwikkeling van het park

Vergelijk Park Lingezegen met een huis dat bijna klaar is. Dat heeft de parkorganisatie gedaan, de basisuitrusting neergezet. Met het afronden van de basisuitrusting is Park Lingezegen ook nog niet klaar, maar begint juist de doorontwikkeling. Nu gaat het verder ingericht, benut, bewoond en beheerd worden en dat mogen de gebruikers (particulieren, ondernemers of private investeerders) doen, u dus. De GRPLZ wil daarin ondersteunen, faciliteren, verbinden en ontzorgen. Voelt u zich betrokken bij het park, op wat voor manier dan ook, neemt u dan contact met ons op.